Τσομπανγεωργίου Ευδοξία – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Μεσσηνίας

Από την Καλαμάτα, Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, με ειδικότητα στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Παράλληλα η αγάπη της για τις ξένες γλώσσες την οδήγησαν στην απόκτηση των πτυχίων της Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας. Το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό εκφράστηκε με τη συμμετοχή της σε δυο Πανεπιστημιάδες κερδίζοντας την πρώτη θέση σε αρκετά αγωνίσματα σαν εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την κολύμβηση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Μετά το πέρας των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεων, απέκτησε το πτυχίο της Ιπτάμενης Συνοδού και εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Σήμερα εργάζεται στην Ε.Υ.Δ.Α Καλαμάτας.

Μέλος της ΠΑΜΚ (1985-1988) και της ΠΑΣΠ (1988-1996) είχε και εξακολουθεί να έχει μία συνεχή και συνεπή συμμετοχή στα κοινά ασχολούμενη με την κοινωνική πρόνοια, τις πολιτικές και τα μέτρα για την ίση μεταχείριση ατόμων με αναπηρίες, τη μεταναστευτική πολιτική και τα προβλήματα των μεταναστών, την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, και την εξυπηρέτηση των πολιτών στην καθημερινότητα τους.