Στην Κορινθία συνεχίστηκε στις 18/4 η περιοδεία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούμια.

57251278_418081172317180_8369473890631548928_n

Πρώτοι σταθμοί του , το Αστυνομικό Τμήμα, το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα του Κιάτου, όπου μετά από την επαφή του με το προσωπικό, διαπιστώθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης καθώς και της έλλειψης των μηχανοκίνητων στόλων, που ταλανίζουν τα εν λόγω τμήματα. Επίσης έγινε μια σύντομη ενημέρωση που αφορούσε, τόσο τα κτιριακά προβλήματα των συγκεκριμένων υπηρεσιών, όσο και το σημαντικό πρόβλημα καθαριότητας.

Επόμενος σταθμός, το Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Διοικητή Κ. Χωρέμη, αναλύσαμε τα προβλήματα που αφορούν την καλή λειτουργία του Κέντρου.

Συνεχίζοντας τις επαφές μας με τους τοπικούς παράγοντες, επισκεφθήκαμε το Τμήμα Τροχαίας Εθνικών Οδών, όπου συναντήσαμε το Διοικητή και μιλήσαμε για όλα τα υπάρχοντα ζητήματα.

Διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά, την πολύ χαμηλή απορροφητικότητα των κονδυλίων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, από τα οποία και θα μπορούσαν να καλυφθούν σε σημαντικό βαθμό όλες οι παραπάνω ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές. Με βάση τα τελευταία στοιχεία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου υστερεί σημαντικά από τις υπόλοιπες με ευρωπαικό χαμηλό ποσοστό απορρόφησης της τάξης του 23,8%.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με περιήγηση στον κεντρικό πεζόδρομο του Κιάτου, όπου και είχαμε επαφές και συνομιλίες με ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και ανθρώπους της αγοράς.

Επίσκεψη στην Αστυνομικό και το Πυροσβεστικό Τμήμα καθώς και το Λιμενικό Σώμα του Κιάτου
Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας του Κιάτου
Επίσκεψη στο Τμήμα Τροχαίας Εθνικών Οδών
Περιηγηθήκαμε στο Κεντρικό Πεζόδρομο του Κιάτου

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest