ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1957. 

Το 1975 εισάγεται στο Οικονομικό Τμήμα της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. απ’ όπου και αποφοιτά το 1979. 

Το 1982 ιδρύουν με τον αδελφό του Γεώργιο Μπουντρούκα τη βιομηχανία αναγόμωσης ελαστικών ΠΕΛΜΑ Α.Ε. στην οποία δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

Το 1983 ασχολείται για πρώτη φορά στα κοινά και εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Έκτοτε διετέλεσε μέλος, γενικός γραμματέας και οικονομικός επόπτης. 

Το 2009 αναλαμβάνει για πρώτη φορά Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Στο αξίωμα αυτό επανεκλέγεται δύο φορές το 2011 και το 2017. 

Το 2018 εκλέγεται ομόφωνα Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θεσμοθετείται για πρώτη φορά.

Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναπτύξει και να προωθήσει το όραμά του για μια ενιαία και ισχυρή πελοποννησιακή συμμαχία στον επιχειρηματικό τομέα. Είναι ο εμπνευστής της περιφερειακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που διοργανώνεται από κοινού κάθε χρόνο από όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου. Για πρώτη φορά η έκθεση πραγματοποιήθηκε το 2016 στην Τρίπολη.

Κατά τη μακρόχρονη θητεία του στο Επιμελητήριο Αρκαδίας δούλεψε μεθοδικά και με συνεχείς παρεμβάσεις για τα καθημερινά προβλήματα του επιχειρηματία και ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες που είχαν στόχο τη στήριξη και την αναβάθμιση του επιχειρηματικού κόσμου, τη δημιουργία θέσεων εργασίας αλλά και την ανάπτυξη της περιφερειακής διάστασης της επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα, συμμετείχε σε διάφορα όργανα και φορείς που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη και την καινοτομία ( Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, Διεθνές Επιμελητήριο, Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου) και σε πλήθος επιτροπών δημόσιων φορέων (Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμων Αρκαδίας, Υπουργείων κ.ά.) .

Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΛΜΑ ΑΕ και μέλος σε Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία που ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Καλδή, εκπαιδευτικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Διευθύντρια Γυμνασίου της Τρίπολης, με την οποία έχουν έναν γιο, τον Παναγιώτη.